Veniu a la Rovellada

Esclat de llum per Sant Joan

Focs artificials a Cala Rovellada Sant Joan

Camí de Ronda (clica)

 

La cala a l'estiu (clica)

calarovellada estiu 2017

Festa de la Rovellada 2022

Aquest any vam fer un canvi important: en lloc de sopar de germanor tradicional, organitzàrem un tast de vins colerencs a l'embarcador. Va ser un éxit total. Al matí, els concursos i jócs infantils, estimulants i divertits com sempre.

 

Visita la galeria de fotos antigues

La Rovellada era la font d'aigua ferruginosa que neix a ponent de la cala. Aquesta font i la bellesa del paisatge van animar els pioners a fer-s'hi un petit sostre per passar-hi les vacances. Els anys i els canvis socials han anat modificant el paisatge. Aquella frescor natural s'ha perdut. Però la mà de l'home també hi ha aportat coses bones. Alguns pioners van immortalitzar fotogràficament els canviants panorames de la Rovellada.

Estem procurant aplegar tantes fotografies com s'hagin salvat per poder oferir als actuals amics i veins el record dels esforços - uns més encertats que altres - d'adaptar la geografia esquerpa a les comoditats modernes. Agrairem totes les aportacions que feu a la col·lecció. Qualsevol membre de l'Associació les pot rebre i ens le sfarà arribar. Gràcies a tots.

Entreu clicant al damunt del titolar.